Ferie i Scilla Calabrien Italien

Scilla kan på alle måder udmærke sig. Byen har en strålende udsigt over havet, Castello Ruffo og stranden, der gør byen til en af de mest populære badebyer i Calabrien. Byen er rig på historie, kultur, der især er omhandlende sin udstrækning ved havet.


Marina Grande er et kvarter ved Scilla. Dette er også kendt som Scilla Marina, Marina di Scilla og Scilla Lido. Kvarteret af afgrænset af en imponerende stor klippe, der er med til at placere stedet i en hyggelig bugt.Castello Ruffo di Scilla er i dag hjem for udstillinger og forskellige konferencer. Se husene der bevæger sig opad klipperne, gør dette til et imponerende flot syn. På dette stenede kompleks finder vi Belvedere Morselli, er tilbyder en flot panorama udsigt over strædet og byen.


Er dykning din store interesse, eller ønsker du at udforske dette fænomen, er dette det helt rette sted at tage hen. Her er alt det nødvendige for at dykke. Her er der mange “ruter”, hvor man kan udforske det undersøiske flora og fauna ved Costa Viola



Chianalea, den gamle fiskerby Scilla, er den mest markante del,






 hvor er de bedste restauranter. Rig tradition for madlavning sværdfisk, fanget lokalt


B & B Chianalea 54 er blandt de bedste af Scilla. Værelser med havudsigt. For mere information besøg hans hjemmeside  B&B Chianalea 54



Dette område har meget kultur og mange seværdigheder omkring sig, men det er solen og badningen, der er mest dominerende.

Nessun commento:

Posta un commento

Grazie per il vostro contributo